Skräddare i Karlshamn. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Karlshamn

Annons:

Att hitta en skräddare i Karlshamn är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Karlshamn som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 2 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Karlshamn.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Karlshamn

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Karlshamn. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Karlshamn vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Synas
Ronnebyg. 11
374 35 KARLSHAMN


Systugan i Karlshamn
Gråstensv. 3
374 31 Karlshamn
Annons:


Karlshamn - Skrädderi och ortsfakta om Karlshamn

Nedan återfinns en del kort information om orten Karlshamn där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här hittar du mer information om Karlshamn.

Om du inte hittar någon skräddare i Karlshamn som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Blekinge.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.