Skräddare i Östersund. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Östersund

Annons:

Att hitta en skräddare i Östersund är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Östersund som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 3 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Östersund.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Östersund

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Östersund. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Östersund vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Syfixarn Eva Mattiasson
Tångv. 32
831 61 Östersund


Ateljé Lilia
Kyrkg. 80
831 34 Östersund


Atelje Grönlund
Köpmang. 32
831 30 ÖSTERSUND
Annons:


Östersund - Skrädderi och ortsfakta om Östersund

Nedan återfinns en del kort information om orten Östersund där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här hittar du mer information om Östersund.

Om du inte hittar någon skräddare i Östersund som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Jämtland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.