Üns skrädderi och Leilas butik - skräddare som kan sy och laga kläder

Skrädderi - Üns skrädderi och Leilas butik

Annons:

Üns skrädderi och Leilas butik i Jönköping är en skräddare, syateljé, klädesbutik eller skrädderi som kan hjälpa dig med att sy kläder som t.ex. brudklänningar eller kostymer, laga och reparera kläder samt lägga upp byxor och måttanpassa samt skräddarsy kostymer som några exempel. Üns skrädderi och Leilas butik är verksamt på orten Jönköping. Hos Üns skrädderi och Leilas butik kan du med stor sannolikhet få hjälp med de flesta typer av sömnadsarbeten i Jönköping som du kan tänka dig.

Annons:

Kontakta Üns skrädderi och Leilas butik i Jönköping - skräddare

Üns skrädderi och Leilas butik
Ö. Storg. 58
553 21 Jönköping
070 - 036 38 20


Annons:

Vägbeskrivning och karta till Üns skrädderi och Leilas butik i Jönköping- skrädderi

Om du vill lämna in kläder för lagning eller måttanpassning eller uppläggning i Jönköping så kan du med hjälp av nedan karta hitta vägen till Üns skrädderi och Leilas butik.Om du vill vara säker på att få bästa pris på sömnadsarbeten i Jönköping rekommenderar vi att du kontaktar alternativa skräddare till Üns skrädderi och Leilas butik i Jönköping runt om i Jönköping.

Kommenterat om Üns skrädderi och Leilas butik i Jönköping


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.