Skräddare i Sävsjö. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Sävsjö

Annons:

Att hitta en skräddare i Sävsjö är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Sävsjö som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Sävsjö.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Sävsjö

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Sävsjö. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Sävsjö vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Annicas Skaparglädje, Sävsjö
Fältstigen 11
576 31 Sävsjö
Annons:


Sävsjö - Skrädderi och ortsfakta om Sävsjö

Nedan återfinns en del kort information om orten Sävsjö där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Sävsjö är en tätort på Småländska höglandet och centralort i Sävsjö kommun, Jönköpings län. Strax utanför Sävsjö ligger Götalands högsta punkt Tomtabacken som når en höjd på 377 meter över havet. Sävsjös höga och centrala läge gjorde att Sävsjö tidigt efter järnvägens tillkomst på 1860-talet blev viktigt som bland annat handelsplats..

Yta: 439,20 hektar
Invånarantal: 5122, år 2010

Här hittar du mer information om Sävsjö.

Om du inte hittar någon skräddare i Sävsjö som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Jönköping.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.