Skräddare i Kalmar

Hitta skräddare i Kalmar

Annons:

Här guidar vi dig till erfarna och duktiga skräddare i Kalmar. Om du letar efter någon som kan hjälpa dig med olika former av sömnadsarbeten som t.ex. uppläggning av byxor, sy klänningar eller måttanpassade och skräddarsydda kostymer i Kalmar så har du hittat rätt sida. Sammanlagt finns det idag 7 olika skräddare i Kalmar som du kan kontakta. Dessa skräddare finns utspridda på 5 olika orter runt om i Kalmar. Vår förhoppning är att någon av dessa skräddare ska kunna hjälpa dig med just det sömnadsarbete som du behöver hjälp med.
Annons:

Skräddare i Kalmar - alla orter

Nedanför hittar du vår lista över vilka orter i Kalmar som det finns trevliga, duktiga och erfarna skräddare som du kan anlita om du behöver hjälp med dina kläder.

Kalmar skräddareLäckeby skräddare Nybro skräddare
Oskarshamn skräddareVästervik skräddare

Annons:

Innan du bestämmer dig för vilket skrädderi i Kalmar som du ska anlita rekommenderar vi att du först läser på om deras utbud av tjänster, omdömen på nätet samt tar reda på till vilka priser du kan få hjälp med att sy klänningar, lägga upp byxor eller skräddarsy kostymer i Kalmar. Finns det ingen skräddare i Kalmar som passar dig rekommenderar vi att du ser dig om i angränsande län till Kalmar.