Skräddare i Kalmar. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Kalmar

Annons:

Att hitta en skräddare i Kalmar är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Kalmar som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 3 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Kalmar.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Kalmar

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Kalmar. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Kalmar vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Sy & DesignHuset
Timmermansg. 16
392 36 Kalmar


Gierow Design och Syateljé
Storg. 20 C
392 32 KALMAR


Gustavs Skrädderi
S. Långg. 11
392 32 KALMAR
Annons:


Kalmar - Skrädderi och ortsfakta om Kalmar

Nedan återfinns en del kort information om orten Kalmar där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här hittar du mer information om Kalmar.

Om du inte hittar någon skräddare i Kalmar som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Kalmar.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.