Skräddare i Läckeby. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Läckeby

Annons:

Att hitta en skräddare i Läckeby är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Läckeby som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Läckeby.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Läckeby

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Läckeby. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Läckeby vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Marks Syateljé AB
Läckebyv. 30
395 97 Läckeby
Annons:


Läckeby - Skrädderi och ortsfakta om Läckeby

Nedan återfinns en del kort information om orten Läckeby där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Här hittar du mer information om Läckeby.

Om du inte hittar någon skräddare i Läckeby som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Kalmar.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.