Skräddare i Nybro. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Nybro

Annons:

Att hitta en skräddare i Nybro är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Nybro som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Nybro.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Nybro

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Nybro. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Nybro vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Tinita Klipp o. Sy
Vinterg. 36
382 38 Nybro
Annons:


Nybro - Skrädderi och ortsfakta om Nybro

Nedan återfinns en del kort information om orten Nybro där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Nybro är en tätort och centralort i Nybro kommun i Kalmar län. Regionens skogiga områden har gynnat framväxten av den glas- och träindustri som bidrog till att Nybro blev ett industrisamhälle på slutet av 1800-talet och stad 1932. Den största privata arbetsgivaren är AB Gustaf Kähr.

Yta: 1 092,55 hektar
Invånarantal: 12810, år 2010

Här hittar du mer information om Nybro.

Om du inte hittar någon skräddare i Nybro som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Kalmar.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.