Skräddare i Oskarshamn. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Oskarshamn

Annons:

Att hitta en skräddare i Oskarshamn är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Oskarshamn som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Oskarshamn.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Oskarshamn

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Oskarshamn. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Oskarshamn vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Maj-Britts Syateljé
August Och Huldas v. 19
572 50 Oskarshamn
Annons:


Oskarshamn - Skrädderi och ortsfakta om Oskarshamn

Nedan återfinns en del kort information om orten Oskarshamn där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Här hittar du mer information om Oskarshamn.

Om du inte hittar någon skräddare i Oskarshamn som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Kalmar.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.