Skräddare i Gemla. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Gemla

Annons:

Att hitta en skräddare i Gemla är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Gemla som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Gemla.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Gemla

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Gemla. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Gemla vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Gittans Syateljé
Kvarnv. 22
360 32 GEMLA
Annons:


Gemla - Skrädderi och ortsfakta om Gemla

Nedan återfinns en del kort information om orten Gemla där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Gemla (uttalas jäm-la, med betoning på första stavelsen) är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län, belägen mellan Alvesta och Växjö. Orten ligger vid Helige å som ingår i Mörrumsåns vattensystem. Orten har en lång tradition av leksakstillverkning bakom sig och idag har företaget Micki Leksaker AB sitt huvudkontor i Gemla.

Yta: 241,23 hektar
Invånarantal: 1342, år 2010

Här hittar du mer information om Gemla.

Om du inte hittar någon skräddare i Gemla som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Kronoberg.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.