Skräddare i Tävelsås. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Tävelsås

Annons:

Att hitta en skräddare i Tävelsås är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Tävelsås som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Tävelsås.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Tävelsås

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Tävelsås. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Tävelsås vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Kerstin Palms Hemsömnad
Stenslanda Lindesholm
355 95 TÄVELSÅS
Annons:


Tävelsås - Skrädderi och ortsfakta om Tävelsås

Nedan återfinns en del kort information om orten Tävelsås där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Tävelsås är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län och kyrkby i Tävelsås socken. I orten finns Tävelsås kyrka och bredvid denna, Tävelsås skola för årskurs 1-3.

Yta: 35,21 hektar
Invånarantal: 225, år 2010

Här hittar du mer information om Tävelsås.

Om du inte hittar någon skräddare i Tävelsås som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Kronoberg.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.