Skräddare i Växjö. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Växjö

Annons:

Att hitta en skräddare i Växjö är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Växjö som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 6 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Växjö.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Växjö

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Växjö. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Växjö vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Skrädderi1
Kungsg. 15 B
352 31 Växjö


Josefs Skrädderi
Klosterg. 13
352 31 VÄXJÖ


Lingontufvan Syateljé & Presentbod
Smedsvängen 1
352 54 VÄXJÖ


Silvia Renées Skrädderi
Kungsg. 13
352 31 Växjö


Christina Skrädderi & Sömnad
Kungsg. 13
352 31 VÄXJÖ


City Skrädderi & Kemtvätt
N. Järnvägsg. 18
352 30 Växjö
Annons:


Växjö - Skrädderi och ortsfakta om Växjö

Nedan återfinns en del kort information om orten Växjö där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Växjö är en tätort i södra Smålands inland samt centralort i Växjö kommun, residensstad för Kronobergs län och stiftsstad för Växjö stift. Växjö ligger i ett skogrikt län och det faller sig därför naturligt att skogen länge har varit basnäringen vad gäller näringslivet här. Bland annat har Södra Skogsägarna sitt huvudkontor i staden.

Yta: 3 027,97 hektar
Invånarantal: 60887, år 2010

Här hittar du mer information om Växjö.

Om du inte hittar någon skräddare i Växjö som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Kronoberg.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.