Skräddare i Haparanda. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Haparanda

Annons:

Att hitta en skräddare i Haparanda är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Haparanda som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 2 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Haparanda.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Haparanda

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Haparanda. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Haparanda vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

iSAX
Mattila 233
953 91 HAPARANDA


Marju Matsin Design Mm
Stationsg. 45 A
953 31 Haparanda
Annons:


Haparanda - Skrädderi och ortsfakta om Haparanda

Nedan återfinns en del kort information om orten Haparanda där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Här hittar du mer information om Haparanda.

Om du inte hittar någon skräddare i Haparanda som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Norrbotten.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.