Skräddare i Luleå. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Luleå

Annons:

Att hitta en skräddare i Luleå är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Luleå som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 2 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Luleå.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Luleå

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Luleå. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Luleå vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Sykällarn i Luleå
Höjdg. 5
974 34 Luleå


Kläder & Form
Köpmang. 25
972 33 LULEÅ
Annons:


Luleå - Skrädderi och ortsfakta om Luleå

Nedan återfinns en del kort information om orten Luleå där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Här hittar du mer information om Luleå.

Om du inte hittar någon skräddare i Luleå som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Norrbotten.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.