Skräddare i Öjebyn. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Öjebyn

Annons:

Att hitta en skräddare i Öjebyn är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Öjebyn som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Öjebyn.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Öjebyn

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Öjebyn. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Öjebyn vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Skinn Ateljén
Rågg. 12 B
943 31 Öjebyn
Annons:


Öjebyn - Skrädderi och ortsfakta om Öjebyn

Nedan återfinns en del kort information om orten Öjebyn där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Här hittar du mer information om Öjebyn.

Om du inte hittar någon skräddare i Öjebyn som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Norrbotten.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.