Skräddare i Piteå. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Piteå

Annons:

Att hitta en skräddare i Piteå är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Piteå som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Piteå.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Piteå

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Piteå. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Piteå vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Maria Skräddare
Kolmilav. 34
941 63 PITEÅ
Annons:


Piteå - Skrädderi och ortsfakta om Piteå

Nedan återfinns en del kort information om orten Piteå där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Här hittar du mer information om Piteå.

Om du inte hittar någon skräddare i Piteå som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Norrbotten.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.