Skräddare i Örebro

Hitta skräddare i Örebro

Annons:

Här guidar vi dig till erfarna och duktiga skräddare i Örebro. Om du letar efter någon som kan hjälpa dig med olika former av sömnadsarbeten som t.ex. uppläggning av byxor, sy klänningar eller måttanpassade och skräddarsydda kostymer i Örebro så har du hittat rätt sida. Sammanlagt finns det idag 7 olika skräddare i Örebro som du kan kontakta. Dessa skräddare finns utspridda på 5 olika orter runt om i Örebro. Vår förhoppning är att någon av dessa skräddare ska kunna hjälpa dig med just det sömnadsarbete som du behöver hjälp med.
Annons:

Skräddare i Örebro - alla orter

Nedanför hittar du vår lista över vilka orter i Örebro som det finns trevliga, duktiga och erfarna skräddare som du kan anlita om du behöver hjälp med dina kläder.

Frövi skräddareHallsberg skräddare Hällefors skräddare
Karlskoga skräddareÖrebro skräddare

Annons:

Innan du bestämmer dig för vilket skrädderi i Örebro som du ska anlita rekommenderar vi att du först läser på om deras utbud av tjänster, omdömen på nätet samt tar reda på till vilka priser du kan få hjälp med att sy klänningar, lägga upp byxor eller skräddarsy kostymer i Örebro. Finns det ingen skräddare i Örebro som passar dig rekommenderar vi att du ser dig om i angränsande län till Örebro.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.