Skräddare i Frövi. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Frövi

Annons:

Att hitta en skräddare i Frövi är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Frövi som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Frövi.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Frövi

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Frövi. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Frövi vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Atelje Tina På Horn
Vannebodag. 11
718 30 Frövi
Annons:


Frövi - Skrädderi och ortsfakta om Frövi

Nedan återfinns en del kort information om orten Frövi där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Frövi är en tätort i sydöstra delen av Lindesbergs kommun, Örebro län, Västmanland. I Frövi är BillerudKorsnäs Frövi den största arbetsgivaren, vilket också är sevärdheterna med sitt pappersbruksmuseum. I orten ligger också Näsby kyrka, sockenkyrkan i Näsby socken.

Yta: 365,61 hektar
Invånarantal: 2516, år 2010

Här hittar du mer information om Frövi.

Om du inte hittar någon skräddare i Frövi som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Örebro.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.