Skräddare i Hällefors. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Hällefors

Annons:

Att hitta en skräddare i Hällefors är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Hällefors som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Hällefors.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Hällefors

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Hällefors. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Hällefors vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Brukstvätten i Hällefors
Ramströmsv. 2
712 34 Hällefors
Annons:


Hällefors - Skrädderi och ortsfakta om Hällefors

Nedan återfinns en del kort information om orten Hällefors där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Hällefors är en tätort och centralort i Hällefors kommun i Örebro län. Hellefors Bryggeri, numera (sedan april 2008) ägt av Spendrups bryggeri, är beläget mellan Hällefors och Grythyttan. Stålkoncernen Ovako har anläggningar i Hällefors liksom Stora Enso.

Yta: 633,07 hektar
Invånarantal: 4530, år 2010

Här hittar du mer information om Hällefors.

Om du inte hittar någon skräddare i Hällefors som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Örebro.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.