Skräddare i Hallsberg. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Hallsberg

Annons:

Att hitta en skräddare i Hallsberg är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Hallsberg som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Hallsberg.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Hallsberg

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Hallsberg. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Hallsberg vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Hallsbergs skräddare
V. Storg. 1
694 30 HALLSBERG
Annons:


Hallsberg - Skrädderi och ortsfakta om Hallsberg

Nedan återfinns en del kort information om orten Hallsberg där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Yta: 819 hektar
Invånarantal: 7122, år 2010

Här hittar du mer information om Hallsberg.

Om du inte hittar någon skräddare i Hallsberg som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Örebro.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.