Skräddare i Karlskoga. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Karlskoga

Annons:

Att hitta en skräddare i Karlskoga är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Karlskoga som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Karlskoga.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Karlskoga

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Karlskoga. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Karlskoga vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Salvia
Nyponv. 11
691 47 KARLSKOGA
Annons:


Karlskoga - Skrädderi och ortsfakta om Karlskoga

Nedan återfinns en del kort information om orten Karlskoga där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Karlskoga är en tätort i Karlskoga distrikt i östra Värmland och centralort i Karlskoga kommun i Örebro län. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här hittar du mer information om Karlskoga.

Om du inte hittar någon skräddare i Karlskoga som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Örebro.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.