Skräddare i Örebro. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Örebro

Annons:

Att hitta en skräddare i Örebro är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Örebro som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 3 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Örebro.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Örebro

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Örebro. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Örebro vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Fridas Skrädderi & Kemtvätt
Ängg. 20 A
702 24 Örebro


Nadias Design
Rudbecksg. 35
702 11 ÖREBRO


Din Skräddare Beti
Ekersg. 25
703 42 Örebro
Annons:


Örebro - Skrädderi och ortsfakta om Örebro

Nedan återfinns en del kort information om orten Örebro där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Här hittar du mer information om Örebro.

Om du inte hittar någon skräddare i Örebro som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Örebro.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.