Skräddare i Linköping. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Linköping

Annons:

Att hitta en skräddare i Linköping är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Linköping som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 4 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Linköping.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Linköping

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Linköping. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Linköping vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Bibbis Byx- & Kjoländringar
Trädgårdstorget 2
582 24 Linköping


Valla Syateljé
Bjälbog. 2
582 47 Linköping


Söderlunds Syateljé
Ågatan 10
582 22 LINKÖPING


Mattias Skrädderi
Klosterg. 29
582 23 LINKÖPING
Annons:


Linköping - Skrädderi och ortsfakta om Linköping

Nedan återfinns en del kort information om orten Linköping där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Linköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Linköpings kommun, residensstad i Östergötlands län och stiftsstad för Linköpings stift, belägen på Östgötaslätten, strax söder om Stångåns utlopp i Roxen mitt i landskapet och länet. Linköping är också en universitetsstad med Linköpings universitet grundat 1975.

Yta: 42,16 km2
Invånarantal: 104232, år 2010

Här hittar du mer information om Linköping.

Om du inte hittar någon skräddare i Linköping som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Östergötland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.