Skräddare i Ljungsbro. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Ljungsbro

Annons:

Att hitta en skräddare i Ljungsbro är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Ljungsbro som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Ljungsbro.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Ljungsbro

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Ljungsbro. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Ljungsbro vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Systugan
Anders v. 11
590 72 LJUNGSBRO
Annons:


Ljungsbro - Skrädderi och ortsfakta om Ljungsbro

Nedan återfinns en del kort information om orten Ljungsbro där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Ljungsbro är en tätort cirka 15 km nordväst om Linköping i Linköpings kommun. Ljungsbro genomkorsas av vattendragen Motala ström och Göta kanal. Cirka fem kilometer nordväst om tätorten ligger Ljungssjön. Konfektyrtillverkaren Cloetta AB är den största industrin i samhället

Yta: 420,91 hektar
Invånarantal: 6620, år 2010

Här hittar du mer information om Ljungsbro.

Om du inte hittar någon skräddare i Ljungsbro som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Östergötland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.