Skräddare i Mantorp. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Mantorp

Annons:

Att hitta en skräddare i Mantorp är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Mantorp som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Mantorp.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Mantorp

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Mantorp. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Mantorp vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Lottas Tygbod
Häradsv. 17
590 18 Mantorp
Annons:


Mantorp - Skrädderi och ortsfakta om Mantorp

Nedan återfinns en del kort information om orten Mantorp där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Mantorp är en tätort i Mjölby kommun som har drygt 4 000 invånare. Orten är ett villasamhälle som ligger drygt en mil från Mjölby samt 2,5 mil från Linköping. Mantorp är beläget vid motorvägen E4:an samt järnvägens stambana. Östgötapendeln stannar i Mantorp och via denna går att ta sig till bl.a. Norrköping, Linköping, Motala och Tranås.

Yta: 334,83 hektar
Invånarantal: 3671, år 2010

Här hittar du mer information om Mantorp.

Om du inte hittar någon skräddare i Mantorp som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Östergötland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.