Skräddare i Söderköping. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Söderköping

Annons:

Att hitta en skräddare i Söderköping är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Söderköping som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 2 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Söderköping.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Söderköping

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Söderköping. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Söderköping vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Synålen
Barnhemsg. 6
614 30 SÖDERKÖPING


Skräddare Lena Victor HB
Barnhemsg. 6
614 30 Söderköping
Annons:


Söderköping - Skrädderi och ortsfakta om Söderköping

Nedan återfinns en del kort information om orten Söderköping där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Söderköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Söderköpings kommun i Östergötlands län. Stadskärnan har i stort sett bevarat medeltida gatunät, och delar av staden har en äldre samlad småstadsarkitektur i trä. Under marken finns upp till tre meter tjocka lager med lämningar av medeltidsbebyggelsen.

Yta: 402,38 hektar
Invånarantal: 6992, år 2010

Här hittar du mer information om Söderköping.

Om du inte hittar någon skräddare i Söderköping som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Östergötland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.