Skräddare i Tjällmo. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Tjällmo

Annons:

Att hitta en skräddare i Tjällmo är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Tjällmo som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Tjällmo.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Tjällmo

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Tjällmo. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Tjällmo vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Syverkstan Grandalen
Länsv. 24
590 34 TJÄLLMO
Annons:


Tjällmo - Skrädderi och ortsfakta om Tjällmo

Nedan återfinns en del kort information om orten Tjällmo där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Tjällmo är en tätort i Motala kommun. Den är belägen längs länsväg 211, 20 km norr om sjön Boren och är kyrkbyn i Tjällmo socken. På orten finns (2016) bland annat en grundskola, en livsmedelsbutik och ett gatukök. Tjällmo har kollektivtrafik genom Östgötatrafikens landsbygdslinje 623 från Borensberg.

Yta: 71,11 hektar
Invånarantal: 557, år 2010

Här hittar du mer information om Tjällmo.

Om du inte hittar någon skräddare i Tjällmo som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Östergötland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.