Skräddare i Ängelholm. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Ängelholm

Annons:

Att hitta en skräddare i Ängelholm är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Ängelholm som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 4 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Ängelholm.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Ängelholm

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Ängelholm. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Ängelholm vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Skrädderi Monique
Doktorsg. 10 E
262 52 ÄNGELHOLM


Textil-Fixaren
Kallenbergsg. 7 C
262 51 Ängelholm


Agnetha Design
S. Kyrkog. 2 D
262 32 Ängelholm


Ängelholms Textilverkstad
Hagav. 11
262 52 ÄNGELHOLM
Annons:


Ängelholm - Skrädderi och ortsfakta om Ängelholm

Nedan återfinns en del kort information om orten Ängelholm där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Yta: 1 283,34 hektar
Invånarantal: 23240, år 2010

Här hittar du mer information om Ängelholm.

Om du inte hittar någon skräddare i Ängelholm som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Skåne.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.