Skräddare i Billesholm. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Billesholm

Annons:

Att hitta en skräddare i Billesholm är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Billesholm som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Billesholm.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Billesholm

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Billesholm. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Billesholm vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Bröllopskoordinatorn
Nya v. 8
267 71 BILLESHOLM
Annons:


Billesholm - Skrädderi och ortsfakta om Billesholm

Nedan återfinns en del kort information om orten Billesholm där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här hittar du mer information om Billesholm.

Om du inte hittar någon skräddare i Billesholm som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Skåne.