Skräddare i Bjärred. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Bjärred

Annons:

Att hitta en skräddare i Bjärred är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Bjärred som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Bjärred.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Bjärred

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Bjärred. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Bjärred vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

beata design
Professorsv. 7
237 31 Bjärred
Annons:


Bjärred - Skrädderi och ortsfakta om Bjärred

Nedan återfinns en del kort information om orten Bjärred där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Här hittar du mer information om Bjärred.

Om du inte hittar någon skräddare i Bjärred som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Skåne.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.