Skräddare i Hässleholm. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Hässleholm

Annons:

Att hitta en skräddare i Hässleholm är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Hässleholm som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Hässleholm.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Hässleholm

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Hässleholm. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Hässleholm vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Birthes Skrädderi
Vattug. 21
281 31 Hässleholm
Annons:


Hässleholm - Skrädderi och ortsfakta om Hässleholm

Nedan återfinns en del kort information om orten Hässleholm där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Hässleholm är centralort i Hässleholms kommun i Skåne län. 2000 invigdes Hässleholm kulturhus med bibliotek, biograf, restauranger och samlingslokaler. Hässleholm har under senare år blivit något av ett fäste för elektronica i Sverige.

Yta: 1 203,45 hektar
Invånarantal: 18500, år 2010

Här hittar du mer information om Hässleholm.

Om du inte hittar någon skräddare i Hässleholm som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Skåne.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.