Skräddare i Höör. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Höör

Annons:

Att hitta en skräddare i Höör är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Höör som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Höör.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Höör

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Höör. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Höör vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Christel Olssons Skrädderi
Backvändan 12
243 32 HÖÖR
Annons:


Höör - Skrädderi och ortsfakta om Höör

Nedan återfinns en del kort information om orten Höör där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här hittar du mer information om Höör.

Om du inte hittar någon skräddare i Höör som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Skåne.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.