Skräddare i Kristianstad. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Kristianstad

Annons:

Att hitta en skräddare i Kristianstad är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Kristianstad som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 4 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Kristianstad.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Kristianstad

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Kristianstad. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Kristianstad vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Violas Syateljé
Ö. Vallg. 14
291 31 Kristianstad


Bjärlövs Sylusta
V. Vallg. 38
291 31 KRISTIANSTAD


Josefs Skrädderi
Näsbychaussén 27
291 35 Kristianstad


Ann-Lis Klädmakeri
V. Storg. 31
291 31 KRISTIANSTAD
Annons:


Kristianstad - Skrädderi och ortsfakta om Kristianstad

Nedan återfinns en del kort information om orten Kristianstad där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Yta: 1 768,62 hektar
Invånarantal: 35711, år 2010

Här hittar du mer information om Kristianstad.

Om du inte hittar någon skräddare i Kristianstad som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Skåne.