Skräddare i Limhamn. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Limhamn

Annons:

Att hitta en skräddare i Limhamn är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Limhamn som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Limhamn.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Limhamn

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Limhamn. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Limhamn vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Validas Syateljé
Sveag. 5
216 12 Limhamn
Annons:


Limhamn - Skrädderi och ortsfakta om Limhamn

Nedan återfinns en del kort information om orten Limhamn där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här hittar du mer information om Limhamn.

Om du inte hittar någon skräddare i Limhamn som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Skåne.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.