Skräddare i Lund. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Lund

Annons:

Att hitta en skräddare i Lund är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Lund som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 3 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Lund.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Lund

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Lund. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Lund vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Erikssons Skrädderi Eftr.
Gröneg. 11
222 24 Lund


Annika Karp Couture
Fredsg. 2
222 20 LUND


Christi Damskrädderi
St. Söderg. 65
222 23 LUND
Annons:


Lund - Skrädderi och ortsfakta om Lund

Nedan återfinns en del kort information om orten Lund där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här hittar du mer information om Lund.

Om du inte hittar någon skräddare i Lund som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Skåne.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.