Skräddare i Simrishamn. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Simrishamn

Annons:

Att hitta en skräddare i Simrishamn är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Simrishamn som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Simrishamn.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Simrishamn

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Simrishamn. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Simrishamn vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

NordHsytt
Simris 169
272 91 Simrishamn
Annons:


Simrishamn - Skrädderi och ortsfakta om Simrishamn

Nedan återfinns en del kort information om orten Simrishamn där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Simrishamn är en tätort på Österlen i Skåne och centralort i Simrishamns kommun, Skåne län. Staden har tidigare levt väldigt mycket på fisket och rederinäringen. Under flera perioder fram till 1980-talet hade Simrishamn Sveriges största fiskeflotta och var en av Östersjöns största fiskehamnar.

Yta: 449,06 hektar
Invånarantal: 6527, år 2010

Här hittar du mer information om Simrishamn.

Om du inte hittar någon skräddare i Simrishamn som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Skåne.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.