Skräddare i Skillinge. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Skillinge

Annons:

Att hitta en skräddare i Skillinge är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Skillinge som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Skillinge.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Skillinge

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Skillinge. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Skillinge vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Wexö Sömnad & Design, Tina
Skolg. 24
276 60 Skillinge
Annons:


Skillinge - Skrädderi och ortsfakta om Skillinge

Nedan återfinns en del kort information om orten Skillinge där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Skillinge är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län, belägen på Österlen. Skillinge har både småbåtshamn och fiskehamn. Skillinge är känt för sitt turistliv under sommaren. I byn finns Skillinge Teater och flera gallerier. Ett känt galleri är Skillinge Mölla som har sina utställningar på påsken.

Yta: 86,72 hektar
Invånarantal: 859, år 2010

Här hittar du mer information om Skillinge.

Om du inte hittar någon skräddare i Skillinge som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Skåne.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.