Skräddare i Skurup. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Skurup

Annons:

Att hitta en skräddare i Skurup är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Skurup som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Skurup.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Skurup

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Skurup. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Skurup vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

LA Design
St. Skallstorp 22
274 91 Skurup
Annons:


Skurup - Skrädderi och ortsfakta om Skurup

Nedan återfinns en del kort information om orten Skurup där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Skurup är en tätort och centralort i Skurups kommun i Skåne län. Tätorten är ett typiskt järnvägssamhälle som vuxit fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad under industrialismens barndom. Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i 1-4 plan.

Yta: 476,73 hektar
Invånarantal: 7565, år 2010

Här hittar du mer information om Skurup.

Om du inte hittar någon skräddare i Skurup som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Skåne.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.