Skräddare i Svalöv. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Svalöv

Annons:

Att hitta en skräddare i Svalöv är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Svalöv som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Svalöv.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Svalöv

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Svalöv. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Svalöv vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Kläd & Tygshopen
Herrevadsg. 11 D
268 31 SVALÖV
Annons:


Svalöv - Skrädderi och ortsfakta om Svalöv

Nedan återfinns en del kort information om orten Svalöv där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Svalöv är en tätort och centralort i Svalövs kommun, belägen vid Söderåsbanan. Svalöv utvecklades som stationssamhälle efter tillkomsten av Malmö-Billesholms Järnväg (MBJ), vilken invigdes 1886. Järnvägen förstatligades år 1896 för att ingå i den statliga Västkustbanan.

Yta: 239,37 hektar
Invånarantal: 3633, år 2010

Här hittar du mer information om Svalöv.

Om du inte hittar någon skräddare i Svalöv som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Skåne.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.