Skräddare i Svedala. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Svedala

Annons:

Att hitta en skräddare i Svedala är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Svedala som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Svedala.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Svedala

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Svedala. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Svedala vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Svedala Skomakeri & Nyckelservice
Skolg. 12
233 31 Svedala
Annons:


Svedala - Skrädderi och ortsfakta om Svedala

Nedan återfinns en del kort information om orten Svedala där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånarantal: 10627, år 2010

Här hittar du mer information om Svedala.

Om du inte hittar någon skräddare i Svedala som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Skåne.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.