Skräddare i Tyringe. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Tyringe

Annons:

Att hitta en skräddare i Tyringe är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Tyringe som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Tyringe.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Tyringe

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Tyringe. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Tyringe vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

U.A:S Sytjänst
Torgg. 8
282 31 Tyringe
Annons:


Tyringe - Skrädderi och ortsfakta om Tyringe

Nedan återfinns en del kort information om orten Tyringe där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Tyringe är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. Den är belägen vid Riksväg 21 och Skånebanan, ca 12 km väster om Hässleholm. Orten trafikeras av Pågatåg till Helsingborg och Hässleholm/Kristianstad/Malmö och mellanliggande orter. Tyringe är, med 4 658 invånare (2010)[1], den näst största tätorten i kommunen.

Yta: 395,38 hektar
Invånarantal: 4658, år 2010

Här hittar du mer information om Tyringe.

Om du inte hittar någon skräddare i Tyringe som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Skåne.