Skräddare i Vinslöv. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Vinslöv

Annons:

Att hitta en skräddare i Vinslöv är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Vinslöv som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Vinslöv.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Vinslöv

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Vinslöv. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Vinslöv vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Bettnic Design
Elesåkra Gränsen 1252
288 90 VINSLÖV
Annons:


Vinslöv - Skrädderi och ortsfakta om Vinslöv

Nedan återfinns en del kort information om orten Vinslöv där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Vinslöv är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län, belägen mellan Hässleholm och Kristianstad. Som stationssamhälle utvecklades Vinslöv efter tillkomsten av Kristianstad-Hässleholms Järnvägar (CHJ) 1865. 1927 flyttade företaget Kronborsten sin tillverkning av borstbinderi från Stockholm till Vinslöv.

Yta: 415,51 hektar
Invånarantal: 3984, år 2010

Här hittar du mer information om Vinslöv.

Om du inte hittar någon skräddare i Vinslöv som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Skåne.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.