Skräddare i Ystad. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Ystad

Annons:

Att hitta en skräddare i Ystad är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Ystad som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Ystad.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Ystad

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Ystad. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Ystad vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Ystads syateljé
Hagermansg. 13
271 32 Ystad
Annons:


Ystad - Skrädderi och ortsfakta om Ystad

Nedan återfinns en del kort information om orten Ystad där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Ystad är centralort i Ystads kommun i Skåne län. Tätorten Ystad ligger på Skånes sydkust. Ystad brukar ses som den stad i Skåne där bebyggelse från senmedeltid till 1700-tal bevarats bäst. Viktiga inkomstkällor är hamnverksamhet och turism.

Yta: 865,48 hektar
Invånarantal: 18350, år 2010

Här hittar du mer information om Ystad.

Om du inte hittar någon skräddare i Ystad som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Skåne.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.