Skräddare i Oxelösund. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Oxelösund

Annons:

Att hitta en skräddare i Oxelösund är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Oxelösund som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Oxelösund.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Oxelösund

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Oxelösund. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Oxelösund vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Skräddaren
Kyrkog. 8
613 30 Oxelösund
Annons:


Oxelösund - Skrädderi och ortsfakta om Oxelösund

Nedan återfinns en del kort information om orten Oxelösund där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Oxelösund är en tätort i Södermanland och centralort i Oxelösunds kommun, Södermanlands län. Tätorten är den sydligaste centralorten i Svealand och har nära förbindelser med den större grannorten Nyköping. Ortnamnet Oxløsundh 1438 avseende ett sund vid ön Oxelö har syftning på trädbeteckningen oxel.

Yta: 1 157,12 hektar
Invånarantal: 10870, år 2010

Här hittar du mer information om Oxelösund.

Om du inte hittar någon skräddare i Oxelösund som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Södermanland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.