Åkersberga Kemtvätt & Skräddare - skräddare som kan sy och laga kläder

Skrädderi - Åkersberga Kemtvätt & Skräddare

Annons:

Åkersberga Kemtvätt & Skräddare i Åkersberga är en skräddare, syateljé, klädesbutik eller skrädderi som kan hjälpa dig med att sy kläder som t.ex. brudklänningar eller kostymer, laga och reparera kläder samt lägga upp byxor och måttanpassa samt skräddarsy kostymer som några exempel. Åkersberga Kemtvätt & Skräddare är verksamt på orten Åkersberga. Hos Åkersberga Kemtvätt & Skräddare kan du med stor sannolikhet få hjälp med de flesta typer av sömnadsarbeten i Åkersberga som du kan tänka dig.

Annons:

Kontakta Åkersberga Kemtvätt & Skräddare i Åkersberga - skräddare

Åkersberga Kemtvätt & Skräddare
Lennart Neckmans väg 3 Åkerberga Centrum
184 30 ÅKERSBERGA
08 - 540 212 12


Annons:

Vägbeskrivning och karta till Åkersberga Kemtvätt & Skräddare i Åkersberga- skrädderi

Om du vill lämna in kläder för lagning eller måttanpassning eller uppläggning i Åkersberga så kan du med hjälp av nedan karta hitta vägen till Åkersberga Kemtvätt & Skräddare.Om du vill vara säker på att få bästa pris på sömnadsarbeten i Åkersberga rekommenderar vi att du kontaktar alternativa skräddare till Åkersberga Kemtvätt & Skräddare i Åkersberga runt om i Stockholm.

Kommenterat om Åkersberga Kemtvätt & Skräddare i Åkersberga


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.