Skräddare i Bandhagen. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Bandhagen

Annons:

Att hitta en skräddare i Bandhagen är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Bandhagen som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Bandhagen.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Bandhagen

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Bandhagen. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Bandhagen vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Nisseman Skrädderi o kemtvätt
Rangstag. 12
124 54 BANDHAGEN
Annons:


Bandhagen - Skrädderi och ortsfakta om Bandhagen

Nedan återfinns en del kort information om orten Bandhagen där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här hittar du mer information om Bandhagen.

Om du inte hittar någon skräddare i Bandhagen som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.