Skräddare i Bromma. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Bromma

Annons:

Att hitta en skräddare i Bromma är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Bromma som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 3 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Bromma.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Bromma

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Bromma. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Bromma vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Widmark Thao Skrädderi & Kemtvätt
Bällstav. 205
168 57 Bromma


Syateljén
Alviksv. 98
167 53 BROMMA


The Fair Tailor AB
Tranebergs Strand 27
167 40 BROMMA
Annons:


Bromma - Skrädderi och ortsfakta om Bromma

Nedan återfinns en del kort information om orten Bromma där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Bromma är en närförort inom Västerort i Stockholms kommun som utmärks bland annat av dess trädgårdsstad, ett läge intill Stockholms innerstad och närhet till Mälaren och flera naturreservat. Bromma har, enligt statistik från 2013, cirka 71 000 invånare. Av områdets 35 600 bostäder är 26 700 lägenheter och 7 900 småhus.

Yta:
Invånarantal: 71 100, år 2013

Här hittar du mer information om Bromma.

Om du inte hittar någon skräddare i Bromma som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.