Skräddare i Farsta. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Farsta

Annons:

Att hitta en skräddare i Farsta är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Farsta som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Farsta.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Farsta

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Farsta. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Farsta vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Farsta Centrum Sko-Nyckel-Kem
Storforsplan 48
123 47 Farsta
Annons:


Farsta - Skrädderi och ortsfakta om Farsta

Nedan återfinns en del kort information om orten Farsta där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här hittar du mer information om Farsta.

Om du inte hittar någon skräddare i Farsta som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Stockholm.