Skräddare i Grödinge. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Grödinge

Annons:

Att hitta en skräddare i Grödinge är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Grödinge som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 1 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Grödinge.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Grödinge

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Grödinge. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Grödinge vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Isse Hantverkare
Hammarbacken 13
147 92 GRÖDINGE
Annons:


Grödinge - Skrädderi och ortsfakta om Grödinge

Nedan återfinns en del kort information om orten Grödinge där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Grödinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad, ingår sedan 1971 i Botkyrka kommun och motsvarar från 2016 Grödinge distrikt. Grödinge socken har medeltida ursprung. 1968 överfördes från Mörkö socken södra delen av Näslandet och 1974 överfördes hit en mindre del av Sorunda socken.

Yta: 116 km2
Invånarantal: 5023, år 2000

Här hittar du mer information om Grödinge.

Om du inte hittar någon skräddare i Grödinge som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.