Skräddare i Järfälla. Alla erfarna och duktiga skräddare samlade!

Skräddare i Järfälla

Annons:

Att hitta en skräddare i Järfälla är något du kan få hjälp med här, eftersom denna sida guidar dig till alla skrädderier, syateljeer och klädesbutiker i Järfälla som har skräddare som arbetar där. Sammanlagt finns det 3 olika skräddare som gärna hjälper dig med att sy klänningar, lägga upp byxor eller ordna med skräddarsydd kostym i Järfälla.
Annons:


Skräddare, syateljeer och skrädderier i Järfälla

Här hittar du vår kompletta lista över skräddare i Järfälla. Här finns i många fall också listat skrädderier och syateljeer i Järfälla vilka har kontakt med och kan anlita skräddare åt dig.

Elin kemtvätt
Barkarbyvägen 53 C
177 44 JÄRFÄLLA


Bergsunds Tvätt AB
Skarprättarv. 12 D
176 77 JÄRFÄLLA


Touma Aframs Skrädderi
Allmogeplatsen 8
177 30 Järfälla
Annons:


Järfälla - Skrädderi och ortsfakta om Järfälla

Nedan återfinns en del kort information om orten Järfälla där du hittar minst en skräddare som arbetar.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här hittar du mer information om Järfälla.

Om du inte hittar någon skräddare i Järfälla som kan hjälpa dig med dina kläder kan du leta vidare efter andra skräddare, skrädderier och syateljeér i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta duktiga och erfarna skräddare och sömmerskor som kan hjälpa dig att sy, skräddarsy och laga kläder.